Εισαγωγή
 Gallery
 Το μοντέλο
 Εξοπλισμός
 Download

  Το μοντέλο
Εκδόσεις Μοντέλου Εξοπλισμός Κινητήρες Γνήσια αξεσουάρ Skoda Χρώματα

Octavia - Το διαχρονικό αυθεντικά διαμορφωμένο πλαίσιο της λιμουζίνας Octavia είναι ένας επιτυχής συνδυασμός προσωπικότητας, χρηστικότητας, αεροδυναμικής και χαρακτήρα. Τα αυτοκίνητα Skoda δεν έχουν χάσει τίποτα από την κομψότητα τους και την χαρακτηριστική τους εκφραστικότητα. Έχουν γίνει συνώνυμα με την ποιότητα, την αξιοπιστία και την ασφάλεια για τους πελάτες σε πολλές χώρες στον κόσμο.

Octavia Combi - Η έκδοση Combi ακολούθησε σύντομα μετά την παραγωγή της λιμουζίνας κερδίζοντας υψηλή αναγνώριση σε σύντομο χρονικό διάστημα, χάρη στην ελκυστική του μορφή, τις παραμέτρους απόδοσης και τις ευκολίες στο χρήστη.

Octavia / Octavia Combi RS - Η Octavia/Octavia Combi RS είναι σχεδιασμένη για τους λάτρεις της σπορτίφ και δυναμικής οδήγησης. Με τον ενισχυμένο 20V turbo κινητήρα των 1.8Τ /180hp , η Octavia RS εξασφαλίζει μέγιστη ταχύτητα που ξεπερνά τα 235 km/h (λιμουζίνα) και 231 Km/h (Combi) αντίστοιχα . Παρά τη σπορ εμφάνιση της συνδυάζει απόλυτα την καθημερινή χρηστικότητα με τις αποδράσεις του ενός ταξιδιού.

Octavia / Octavia Combi 4x4 - Η Octavia/Octavia Combi 4x4 είναι κατάλληλη για οδήγηση σε σκληρές κλιματολογικές συνθήκες, ορεινές περιοχές και δύσβατες περιοχές ή δρόμους με κακή ποιότητα οδοστρώματος. Σε συνδυασμό με τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 1,8Τ και ισχύ 150 ίππων η οδήγηση γίνετε μία απολαυστική εμπειρία.

Octavia / Octavia Combi Laurin & Klement - Το Octavia/Octavia Combi Laurin & Klement είναι μοναδική παντού-είναι ένα πολύ ευρύχωρο μοντέλο με αποκλειστικά υψηλής αισθητικής εσωτερικούς χώρους και ελκυστική εξωτερική εμφάνιση. Φέρει το όνομα των ιδρυτών της εταιρίας αφού είναι το κορυφαίο της σειράς και το πιο πολυτελές. Ενσωματώνει την υψηλή ποιότητα κατασκευής και την επαγγελματική τελειότητα των μηχανικών της Skoda Auto - συνδυάζοντας σύγχρονη τεχνολογία αιχμής και ικανοποιώντας παράλληλα τις ατομικές απαιτήσεις των εξεζητημένων πελατών.